top of page
2019-10-27 Carte Blanche - v1-14.jpg
2019-10-27 Carte Blanche - v1-13.jpg
2019-10-27 Carte Blanche - v1-23.jpg

 

Catrine Frølund -  pianist - komponist - arrangør. 

Catrine er uddannet Rytmisk Ensemblemusiker med klaver som hovedfag fra Syddansk Musikkonservtorium i 2008. Siden da har hun været en efterspurgt pianist i mange sammenhænge fra jazz til pop og singer/songwriter. Udover Carte Blanche spiller hun bl.a. i King Size Big Band, med jazzsangerinde Louise Bøttern og sangskriver Anna Teuila.

Catrine Frølund er en musiker med et eksklusivt bud på den nordiske klavertone. Med afsæt i iørefaldende og imødekommende kompositioner er Catrine Frølund en stemningsskaber med stort øre for klang og rum.

Catrines debutalbum fra 2008 høstede gode anmeldelser med bl.a. 4 hjerter fra Henrik Palle/Politiken og ord som: ”aldeles tiltrækkende”... ”rent og elegant” og ”virtuost og melodisk” fra andre anmeldere.
 
 

Jacob Brandt Jensen - bassist, komponist - arrangør.

Uddannet fra Rytmisk Musik Konservatorium København med Danmarks uforglemmelige bas-ikon Niels Henning Ørsted Pedersersen som hovedfagslærer. Spiller og har spillet i utallige sammehænge og genrer spændende fra børnemusik (Ulla Abdullas Cocobongoband) over pop/rock/funk til jazzkonstellationer og Bigband. Har altid haft en forkærlighed for at fortolke den gode gamle højskolemelodi/salmer og blande musikkens genrer på nye måder.

Svend P - trompetist - komponist - arrangør.

Er uddannet folkeskolelærer med liniefag i musik og har været aktiv på klaver og trompet siden den tidlige ungdom. Modtog i mange år klaverundervisning, men blev tændt på trompetspillet, med inspiration lige fra Herb Albert til Miles Davis!! Inspirationen fra jazzens univers betød deltagelse i mange musiske sammenhænge, og jazzens mangfoldige udtryksmuligheder har affødt mange kompositioner. Soul, funk og bigband er de musiske udtryk, som også spilles i andre sammenhænge og med stort engagement. Er desuden underviser og leder af Faxe Musikskole.

 

Jakob Helmer Mørck er en alsidig og nysgerrig musiker, som altid er på jagt efter det groove eller den klang, som passer til musikken lige nu og her.

Uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium af Ole Rømer og Jonas Johansen, og har gjort musikalske opdagelsesrejser til New York og  særdeleshed New Orleans, som i høj grad har inspireret hans spil.

Kommer fra Århus, hvor Klüvers Big Band (nu Aarhus Jazz Orchestra) var base for den musikalske dannelse i et par år, hvor Jakob samarbejde med danske og udenlandske solister, Bob Mintzer, Harry “Sweets” Edison, Thomas Clausen m.fl.

bottom of page